Viestintä- ja mark­ki­noin­ti­työt Simetek Works Oy:lle

Olen ollut konepaja Simetek Worksin viestinnässä ja markkinoinnissa mukana vuodesta 2017 asti. Yhteistyön aluksi päivitin yhtiön verkkosivujen kuva- ja tekstisisällöt vastaamaan nykytilannetta ja tuotin verkkosivuille säännöllisesti tuoreita uutisia. Käynnistin myös Google Adsin hakusana- ja display-kampanjat tukemaan konepajan näkyvyyttä.

Noin vuosi sitten Simetekillä haluttiin panostaa viestintään ja markkinointiin entistä enemmän ja käynnistimme kuukausittaisen yhteistyön. Tuotan Simetekille sovitun tuntimäärän viestintäpalveluita kuukausittain ja seuraan toimien vaikuttavuutta. Vuoden aikana yhtiön verkkosivujen kävijämäärät ja sosiaalisen median kanavien näkyvyys ovat lisääntyneet merkittävästi.

”Akiola-Media on nostanut yhtiömme digitaalisen näkyvyyden uudelle tasolle. Olemme saaneet viestintä- ja markkinointitoimien ansiosta paljon yhteydenottoja potentiaalisilta uusilta asiakkailta ja työntekijöiltä”, Simetekin toimitusjohtaja Timo Roivainen kertoo.

Simetekin viestintätoimissa olen noudattanut sisältömarkkinoinnin periaatteita, joiden tavoite on luottamuksen rakentaminen ja asiakassuhteen syventäminen tietyssä kohderyhmässä. Käytännössä olen tuottanut asiakastarinoita, työntekijöiden esittelyjä, kuvia ja videoita verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Lisäksi olen toteuttanut digimarkkinointikampanjoita ja rekrymarkkinointia eri kanaviin.

”Uskon, että sisällöt herättävät kiinnostusta kohderyhmässä. Luen itsekin mielelläni artikkeleita siitä mitä muut alan toimijat tekevät”, Roivainen sanoo.

Simetekille toimitettuihin sisältöihin voi tutustua heidän verkkosivuillaan.

01.10.2021
#markkinointi #sisallontuotanto
Minna Akiola
minna@akiolamedia.fi
Akiola-Media on nostanut yhtiömme digitaalisen näkyvyyden uudelle tasolle. Olemme saaneet viestintä- ja markkinointitoimien ansiosta paljon yhteydenottoja potentiaalisilta uusilta asiakkailta ja työntekijöiltä.
Timo Roivainen, toimitusjohtaja
Simetek Works Oy