Digimarkkinointi

Vuorovaikutusta digimarkkinoinnilla

Digitaalinen markkinointi eroaa perinteisestä markkinoinnista erityisesti vuorovaikutteisuutensa ansiosta. Yleisöllä on mahdollisuus reagoida jaettuun viestiin  tai tutustua lisää aiheeseen. Kiinnostavat ja yleisölle hyödylliset sisällöt parantavat digimarkkinoinnin purevuutta.

Sosiaalisen median kampanjat

Suunnittelemme sosiaalisen median kampanjat tukemaan viestintästrategiassa määriteltyjä tavoitteita. Markkinointikanavina voivat toimia esimerkiksi Facebook, LinkedIn ja Instagram, ja sisältöinä teksti-, kuva- ja videosisällöt tai niiden yhdistelmät. Tutustu myös viestintäpaketteihimme.

Google Ads -markkinointi

Google-markkinointi koostuu hakusana- tai display-kampanjoista. Mainonta voi olla kuukausittaista tai tietyn aiheen ympärille rakennettu kampanja. Paras lopputulos saavutetaan, jos mainonnan vaikuttavuutta seurataan ja kampanjaa muokataan tulosten mukaan.


Olemme jo vuosia luottaneet Akiola-Media Oy:n asiantuntemukseen yrityksemme markkinoinnissa.

Minnan asiantuntemus ja palvelu ovat aina olleet ensiluokkaisia, ja hän tuottaa ideoita sekä toteuttaa sovitut asiat moitteettomasti.
Benny Lehto, toimitusjohtaja
Suomen Teollisuusmerkintä Oy
Akiola-Media hoitaa markkinointiamme niiltä osin, kun en itse ehdi tai osaa. Halusin myös ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen, mihin markkinointirahat kannattaa panostaa ja miltä meidän viestintä näyttää ulospäin. Saatiin kokoon viestintätiimi. Jee!

On hyvä, että on joku keneltä pyytää apua ja kuka kannustaa eteenpäin silloin, kun tuntuu että oma pää luo tyhjää.
Sari Mielonen, kehitysjohtaja
Koivumäen Kartano Oy
Akiola-Media on onnistunut tekemään vaikeaselkoisesta ymmärrettävää ja yksinkertaistamaan esityksillään uutta ajattelua vaativan, hankalaselkoisen kvanttifysikaalisen ilmiön ymmärrettävään muotoon.

Tyylikkyys yritystämme koskevissa eri aineistoissa ja niiden visuaalisissa ilmeissä sekä Minnan pitkä teknisen alan kokemus ovat tuoneet meille vahvan tiimipelaajan vahvistamaan teknologiamme erityispiirteistä kertomista eri muodoissa!
Petteri Koljonen, COB
Spindeco Technologies Oy
Esittelyssä:
SISÄLTÖMARKKINOINTI
Tutustu