historiikit

Perinteiset historiikit

Markkinointiviestinnän toimien lisäksi autamme yrityksiä taltioimaan historiansa. Historiikki voi olla laaja ja arvokas juhlakirja tai minihistoriikki, kuten lehtinen tai kirjanen. Parhaimmillaan historiikki tukee sisältömarkkinointia kertoen yhtiön tarinaa.

Digitaaliset historiikit

Historiikki voi olla myös video, virtuaalinen toteutus, verkkosivusto tai vaikka sarja sosiaalisen median julkaisuja juhlavuotenne ajan. Halutessanne suunnittelemme parhaan tavan, jolla juuri teidän yrityksenne tarina kerrotaan nykyisille ja tuleville asiakkaillenne sekä yhteistyökumppaneillenne.

Elämäkerrat

Historiikki voi olla myös henkilöhistoria eli elämäkerta, joka kertoo esimerkiksi yrityksen perustajan tarinan. Elämäkerrassa voidaan henkilön työhistorian lisäksi käydä läpi suvun vaiheita. Elämäkerta taltioi aiempien sukupolvien elämäntarinat tuleville sukupolville.

HISTORIAPALVELU HAVINA

Sisaryrityksemme Historiapalvelu Havina keskittyy vielä syvemmin historiikkien ja elämäkertojen luomiseen. Tarjoamme palveluita historian taltioimiseen monipuolisesti: sparraten ja rinnalla kulkien tai valmiita teoksia toteuttaen. Tärkeintä on muistojen tallentaminen tuleville sukupolville. Lue lisää Havinan sivuilta!

Minna Akiola Akiola-Media Oy:stä suunnitteli Kuvan ja musiikin liitto –teokseni ulkoasun ja toimitti osan teksteistä. Yhteistyö Minnan kanssa sujui hyvin. Olen täysin tyytyväinen kaikkeen mitä saimme aikaan. Suosittelen Akiola-Mediaa lämpimästi. Teos oli hieno saavutus, se on otettu hyvin vastaan.
Eero Hyvärinen, taiteilija, kulttuurivaikuttaja
Leppävirta
Akiola-Media suunnitteli Kuopion Vanhustenkotiyhdistyksen 50-vuotishistoriikin ulkoasun, taittoi teoksen kirjaksi ja osallistui sen kuvasuunnitteluun. Tekijät ottivat hyvin huomioon asiakkaan mielipiteitä ja pysyivät aikataulussa. Voin suositella Akiola-Median palveluita!
Sirpa Luttinen, toiminnanjohtaja
Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry
Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Akiola Media vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry