graafinen suunnittelu

Markkinointi-materiaalit

Tarjoamme viestintä- ja sisällöntuotantopalveluidemme lisäksi täysimittaiset mainostoimistopalvelut, kuten brändi-ilmeiden ja markkinointimateriaalien suunnittelun. Tutustu asiakkaisiimme.

Verkkosivujen suunnittelu

Toteutamme verkkosivuja avaimet käteen -periaatteella visuaalisesta suunnittelusta koodaukseen. Tarvittaessa huolehdimme puolestanne hakukoneoptimoitujen sisältöjen tuottamisesta. Lue lisää sisällöntuotannon palveluistamme.

kirjojen ja lehtien taitto

Graafikoillamme on useiden vuosien kokemus aikakauslehtien ja sidosryhmäjulkaisujen ulkoasun suunnittelusta ja taitosta. Lisäksi olemme suunnitelleet ja taittaneet lukuisia kirjoja, kuten Kuopio Tanssii ja Soi ry:n historiikin sekä useita elämäkertoja.

Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Akiola-Media vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry