sisällöntuotanto

sisältöjä kaikkiin tarpeisiin

Tuotamme asiakkaillemme sosiaalisen median, verkkosivujen ja muiden markkinointimateriaalien sisältöjä. Ne voivat olla esimerkiksi tekstimuotoisia asiakastarinoita, henkilöstöesittelyjä, palvelukuvauksia ja tiedotteita – tai kuvia, videoita ja animaatioita.

Artikkelit, tiedotteet ja uutiskirjeet

Toimitamme kiinnostavia artikkeleita myös aikakauslehtiin, sidosryhmäjulkaisuihin ja uutiskirjeisiin. Lisäksi toimitamme ammattitaidolla tarvitsemanne tiedotteet. Tutustu case-esimerkkeihimme.

video- ja kuvasisällöt

Tiimistämme löytyy osaamista mielenkiinnon herättävien videoiden, animaatioiden, valokuvien ja infografiikoiden toteutukseen. Tuotamme tarvittaessa myös käsikirjoitukset videoihin ja animaatioihin sekä valokuvauksen kuvasuunnittelun.

KIINNOSTUITKO DIGIMARKKINOINNISTA?

ESITTELYSSÄ:
VAI­KUT­TA­VUUS­VIES­TIN­TÄ
Akiola-Media loi Kuopion kaupungin vaikuttavuusviestinnän suunnitelman ja vaikuttamisen matriisin.
Akiola-Media on onnistunut tekemään vaikeaselkoisesta ymmärrettävää ja yksinkertaistamaan esityksillään uutta ajattelua vaativan, hankalaselkoisen kvanttifysikaalisen ilmiön ymmärrettävään muotoon.

Tyylikkyys yritystämme koskevissa eri aineistoissa ja niiden visuaalisissa ilmeissä sekä Minnan pitkä teknisen alan kokemus ovat tuoneet meille vahvan tiimipelaajan vahvistamaan teknologiamme erityispiirteistä kertomista eri muodoissa!
Petteri Koljonen, COB
Spindeco Technologies Oy
Akiola-Media tuotti artikkelit Kuopion kaupungin Kuopio by nature-lehteen. Julkaisu on laadukas ja monipuolinen kokonaisuus, joka vaatii sekä toimittajatiimiltä että kirjoittajalta paljon.

Asioiden yhdistäminen kiinnostaviksi, erottuviksi kokonaisuuksiksi on onnistunut. Julkaisu täyttää odotuksemme.
Kirsi Soininen, markkinointijohtaja
Kuopion kaupunki
Olemme jo vuosia luottaneet Akiola-Media Oy:n asiantuntemukseen yrityksemme markkinoinnissa.

Minnan asiantuntemus ja palvelu ovat aina olleet ensiluokkaisia, ja hän tuottaa ideoita sekä toteuttaa sovitut asiat moitteettomasti.
Benny Lehto, toimitusjohtaja
Suomen Teollisuusmerkintä Oy
Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Akiola-Media vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry
Akiola-Media hoitaa markkinointiamme niiltä osin, kun en itse ehdi tai osaa. Halusin myös ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen, mihin markkinointirahat kannattaa panostaa ja miltä meidän viestintä näyttää ulospäin. Saatiin kokoon viestintätiimi. Jee!

On hyvä, että on joku keneltä pyytää apua ja kuka kannustaa eteenpäin silloin, kun tuntuu että oma pää luo tyhjää.
Sari Mielonen, kehitysjohtaja
Koivumäen Kartano Oy