STRATEGINEN SUUNNITTELU

Viestinnän strategisen suunnittelun palvelumme pitävät sisällään viestintätapojen ja -tavoitteiden määrittelyn sekä viestinnän aikataulutuksen. Käymme yksityiskohtaisesti läpi miten yrityksessänne on aiemmin viestitty ja etsimme mahdolliset kehityskohteet. Tavoitteiden määrittely koostuu kohderyhmän kartoittamisesta ja sen arvioimisesta, miten viestintä tukee parhaiten myyntiä kyseiselle kohderyhmälle.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Laajasta osaajajoukosta koostuvasta tiimistämme löytyy sisällöntuottaja kaikkiin tarpeisiinne. Kirjoitamme kiinnostavia tarinoita yrityksestänne sekä tuotamme laadukkaita videoita, animaatioita ja infografiikkaa havainnollistamaan viestiänne. Halutessanne voitte tilata viestintätoimet kuukausittaisena palvelupakettina.

MARKKINOINTI

Markkinointi vauhdittaa tuotettujen sisältöjen vaikuttavuutta. Markkinointitoimiemme avulla on mahdollista herättää kiinnostusta toivotussa kohderyhmässä ja saada lisää kävijöitä verkkosivuillenne. Markkinointivälineinä toimivat esimerkiksi sosiaalinen media, Google tai perinteiset välineet, kuten lehdet.

HISTORIIKIT

Muotoilemme yrityksenne tarinan perinteiseksi historiikiksi, videon muotoon tai kerromme tarinaanne sosiaalisen median kanavissa juhlavuotenne ajan. Lisäksi suunnittelemme ja taitamme historiateoksenne niiden vaatimalla arvokkuudella.