A-lehdet Oy ja Otavamedia Oy

Akiola-Media on nostanut yhtiömme digitaalisen näkyvyyden uudelle tasolle. Olemme saaneet viestintä- ja markkinointitoimien ansiosta paljon yhteydenottoja potentiaalisilta uusilta asiakkailta ja työntekijöiltä.
Timo Roivainen, toimitusjohtaja
Simetek Works Oy
Akiola-Media tuotti artikkelit Kuopion kaupungin Kuopio by nature-lehteen. Julkaisu on laadukas ja monipuolinen kokonaisuus, joka vaatii sekä toimittajatiimiltä että kirjoittajalta paljon.

Asioiden yhdistäminen kiinnostaviksi, erottuviksi kokonaisuuksiksi on onnistunut. Julkaisu täyttää odotuksemme.
Kirsi Soininen, markkinointijohtaja
Kuopion kaupunki
Akiola-Media on onnistunut tekemään vaikeaselkoisesta ymmärrettävää ja yksinkertaistamaan esityksillään uutta ajattelua vaativan, hankalaselkoisen kvanttifysikaalisen ilmiön ymmärrettävään muotoon.

Tyylikkyys yritystämme koskevissa eri aineistoissa ja niiden visuaalisissa ilmeissä sekä Minnan pitkä teknisen alan kokemus ovat tuoneet meille vahvan tiimipelaajan vahvistamaan teknologiamme erityispiirteistä kertomista eri muodoissa!
Petteri Koljonen, COB
Spindeco Technologies Oy

Akiola-Media hoitaa markkinointiamme niiltä osin, kun en itse ehdi tai osaa. Halusin myös ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen mihin markkinointirahat kannattaa panostaa ja miltä meidän viestintä näyttää ulospäin ja mihin tulisi panostaa. Saatiin kokoon viestintätiimi. Jee!

On hyvä, että on joku keneltä kysyä, pyytää apua ja kuka kannustaa eteenpäin silloin, kun tuntuu että oma pää luo tyhjää.
Sari Mielonen, kehitysjohtaja
Koivumäen Kartano Oy
Akiola-Media suunnitteli Kuopion Vanhustenkotiyhdistyksen 50-vuotishistoriikin ulkoasun, taittoi teoksen kirjaksi ja osallistui sen kuvasuunnitteluun. Tekijät ottivat hyvin huomioon asiakkaan mielipiteitä ja pysyivät aikataulussa. Voin suositella Akiola-Median palveluita!
Sirpa Luttinen, toiminnanjohtaja
Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry
Olemme jo vuosia luottaneet Akiola-Media Oy:n asiantuntemukseen yrityksemme markkinoinnissa.

Minnan asiantuntemus ja palvelu ovat aina olleet ensiluokkaisia, ja hän tuottaa ideoita sekä toteuttaa sovitut asiat moitteettomasti.
Benny Lehto, toimitusjohtaja
Suomen Teollisuusmerkintä Oy
Akiola-Media Oy oli mukana suurimmassa kansainvälisessä näyttelyponnistelussamme Kuopio goes Shanghai -projektissa. Näyttelyn näkyvyys oli merkittävä Kuopion tunnettuuden parantamisen näkökulmasta. Näyttelyä edeltävä, näyttelynaikainen ja näyttelyn jälkeinen viestintä toimi tuloksellisesti yhteistyössä Akiola-Median kanssa.
Kirsi Soininen, markkinointijohtaja
Kuopion kaupunki